dissabte, 21 de maig del 2022


Dissabte 21 maig

AQUESTA SETMANA LA SESSIÓ DE PSICOMOTRICITAT HA ESTAT ESPECIAL. LES PRACTICANTS HAN ORGANITZAT UNA SESSIÓ DIFERENT I MOLT DIVERTIDA: ELS INFANTS S'HAN CONVERTIT EN EXPLORADORS/ES I HAN HAGUT DE PASSAR DIFERENTS OBSTACLES PER ARRIBAR AL TRESOR QUE HAVIEN DEIXAT ELS PIRATES QUE ANYS ENRERA HAVIEN ESTAT AL SAURINA.VOS DEIXAM UNES IMATGES PERQUÈ PODEU FER-VOS UNA IDEA DEL QUE HA DONAT DE SÍ AQUESTA SESSIÓ.

                                 


          


I AQUESTES SÓN UNES IMATGES DE LA DARRERA SESSIÓ QUE VÀREM FER DE RACONS. COM PODEU VEURE JA NO ÉS D'AQUESTA SETMANA SINÓ DE L'ANTERIOR 
( encara no havia vengut la calor tan forta d'aquesta setmana).

 A PLÀSTICA HEM TREBALLAT EN JOAN MIRÓ I ALGUNES DE LES SEVES OBRES I TAMBÉ HEM FET UNA FEINA D'OMBRES: AMB UN ANIMAL HAVIEN DE RESSEGUIR LA SEVA SILUETA I LLAVORS COMPLETAR EL DIBUIX.


TREBALL D'OMBRES:

 I PER ACABAR LA SETMANA NA HAFSA ENS VA DUR LA MALETA VIATGERA I ENS VA EXPLICAR TOT EL QUE HAVIEN FET A CASA. PER BERENAR VA DUR GALLETES QUE HAVIA FET AMB EL RECEPTARI DE LA MALETA. 
GRÀCIES HAFSA!!!

DIR-VOS QUE AQUESTA SETMANA  JA HA FET MOLTA DE CALOR, VESTIU ELS INFANTS AMB ROBA FRESCA I CÒMODA. I POSAU-LOS MÉS AIGUA. O QUE DUGUIN UNA BOTELLA MÉS GROSSA O EN DUGUIN DUES. SINÓ TAMBÉ ELS N' HI PODEU POSAR UN POC DE CONGELADA I AGUANTA MÉS TEMPS FRESCA.

A L'AULA NO TENIM AIRE ACONDICIONAT, ESTÀ ROMPUT . A PARTIR DE MITJAN MATÍ JA ES NOTA MOLT LA CALOR.

UNA ALTRE COSETA PER SI HO VOLEU TENIR PRESENT. DIA 6 DE JUNY ANIREM D'EXCURSIÓ A LA PLATJA.

JA GAIREBÉ ACABA EL CURS !!  ENS QUEDA EL DARRER SPRINT!! APROFITAU PER FER UN POC DE FEINA AMB ELLS/ES A CASA I FER EL DARRER ESFORÇ!! AIXÒ JA ESTÀ FET!!!!💪💪💪


SALUTACIONS I BON CAP DE SETMANA!!😍😍
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada