dilluns, 9 de maig de 2022

Dilluns 9 de maig 

DESPRÉS D'UNS DIES SENSE SABER EL QUE ESTAM FENT A L'AULA VOS MOSTRAM ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE HEM DUIT A TERME:


PASSADES LES VACANCES DE PASQUA N'ELISABETH I N'HECTOR ENS HAN MOSTRAT LA FEINA FETA A CASA AMB LA MALETA VIATGERA. GAIREBÉ TOTS/ES JA L'HAN TINGUDA A CASA I HAN POGUT GAUDIR D'ELLA.

A LES SESSIONS DE PSICO HEM ANAT INTRODUINT NOUS MATERIALS I HAN EXPERIMENTAT I PRACTICAT AMB ELLS,SENSE DEIXAR DE BANDA EL JOC SIMBÒLIC, LES CONSTRUCCIONS, EL ROCÒDROM, ETC...VÀREM FER LA FEINA DE LA DITA DEL MES D'ABRIL DEL QUÈ JA ENS VAREM ACOMIADAR.PRIMER TREBALLANT LA MOTRICITAT FINA EMPRANT ELS COMPTAGOTES I FENT EL MOVIMENT DE PINÇA I LLAVORS DIBUIXANT LES FLORS QUE L'AIGUA HAVIA FET CRÈIXER.


" A L'ABRIL , CADA GOTA VAL PER MIL"


N'ALBA ENS VA DUR UN RAM DE ROSES PRECIÓS DE CASA DE LA SEVA PADRINA. FEIA GOIG MIRAR-LO AIXÍ QUE DECIDÍREM REPRESENTAR-HO A PAPER. VAREN FER UNA OBSERVACIÓ DIRECTA I EL PLASMAREN AL FULL. ENS FALTA ACABAR-HO DE PINTAR.

I A UNA DE LES SESSIONS D'ARTÍSTICA VAREN TREBALLAR EL PUNTILLISME. AMB ELS BASTONETS DE FER-NOS LES ORELLES NETES I TÉMPERA CADASCÚ VA DECORAR LA PAPALLONA QUE HAVIA TRIAT PRÈVIAMENT. HAVIEN D'ESTAR BEN CONCENTRATS PER NO MESCLAR ELS COLORS I FER CADA PART D'UN COLOR DISTINT.

PASSATS UNS DIES VOS ANIREM MOSTRANT MÉS COSES. 

SALUTACIONS !! LA VOSTRA MESTRA💓


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada