dimecres, 17 de novembre del 2021

MIRAU LA NOSTRA POLÍCIA!

 Dimecres 17 de novembre


ESTIMADES FAMÍLIES,

TAL  COM VOS VAIG DIR LA SETMANA PASSADA NO VAREM ACABAR LA PORTA DE LA NOSTRA CLASSE PERÒ AQUESTS TRES DIES ENS HA RETUT I HEM POGUT ACABAR LA FEINA. PELS QUE NO PODEU VENIR A L'ESCOLA I VEURE-HO EN VIU VOS PASSAM UNA FOTO DE COM HA QUEDAT.


 

                                          

ENTRE TOTS VAREM DECIDIR EL NOM PER POSAR A LA PORTA. SI POSÀVEM MIQUEL DURAN I SAURINA ERA MASSA LLARG I NO ENS CABIA A L'ESPAI QUE TENÍEM AIXÍ QUE DECIDÍREM POSAR NOMÉS "SAURINA". SOM ELS POLICIES DE L'ESCOLA I ENS ENCARREGAREM QUE TOTS ELS NINS I NINES COMPLEIXIN LES NORMES I HO FACIN BÉ A L'ESCOLA.

LLAVORS VOLÍEM QUE EL POLICIA DUGUÉS UNA SENYAL DE TRÀNSIT A LES MANS I EN VAREM TRIAR UNA QUE CREIM QUE ÉS LA MILLOR PERQUÈ CONVIDA A TOTHOM A ENTRAR A LA NOSTRA CLASSE. SI POSÀVEM UN STOP O UN PROHIBIT SEMBLAVA NO VOLÍEM ENTRÀS NINGÚ AIXÍ QUE MILLOR POSAR LA FLEXA QUÈ CONVIDA A ENTRAR. TOT AIXÒ ENS VA DUR A MIRAR MOLTES DE LES SENYALS QUE EXISTEIXEN , LES FORMES QUE TENEN, ELS COLORS, ELS SEUS SIGNIFICATS, ETC...  

ENS AGRADA MOLT COM HA QUEDAT.

        

VOS VOLEM INFORMAR TAMBÉ QUE SI VEIEU UNA MESTRA NOVA A L'AULA ÉS NA CORAL, UNA PRACTICANT QUE ESTARÀ AMB NOSALTRES FINS A FINALS DE GENER, MÉS O MANCO. HEM TENGUT MOLTA SORT JA QUE ÉS LA ÚNICA PRACTICANT QUE ENS HAN ENVIAT A INFANTIL , DE MOMENT, I ESTARÀ AMB NOSALTRES. HA DE DUR A TERME UN PROJECTE EDUCATIU A L'ESCOLA I A MÉS ENS DONARÀ UNA MÀ AMB TOT EL QUE FACEM. 

BENVINGUDA CORAL!!                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada