dijous, 25 de novembre del 2021

ANIVERSARIS DE NOVEMBRE

 Dijous 25 de Novembre

                                             ANIVERSARIS NOVEMBRE

AVUI HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DE NA PAULA, N'ALBA, NA LUNA I N'ELSA. JUSTAMENT N'ALBA NO HA POGUT ESTAR AMB NOSALTRES PERÒ EN TORNAR A CLASSE LI DEDICAREM EL DIA PERQUÈ TAMBÉ GAUDEIXI DEL SEU PROTAGONISME I DIA DE FESTA.I D'AVUI A UN MES SERÀ "NADAL" I COM EL TEMPS QUE ENS FA ÉS D'AIGUA, FRED, I FINS I TOT NEU, HEM COMENÇAT A AMBIENTAR-NOS UN POC I FER ALGUNES FEINES RELACIONADES AMB NADAL. HEM COMENÇAT A FER LES PORTADES DE LES FEINES D'AQUEST TRIMESTRE I UNA PLÀSTICA D'ARBRES DE NADAL.

US VOLEM INFORMAR QUE, A PARTIR DE DEMÀ INICIAREM UNA ACTIVITAT DE BIBLIOTECA PER TAL DE FOMENTAR L'HÀBIT DE LEA LECTURA. ES POSARAN EN MARXA LES
"MALETES VIATGERES".

SÓN UNES MALETES, QUE CADA SETMANA ANIRAN A LA CASA D'UN INFANT, SORTIRAN DE L'ESCOLA EL DIVENDRES I L'HAURAN DE TORNAR EL DIMECRES PERQUÈ ESTIGUI DOS DIES EN QUARENTENA I EL DIVENDRES LA S'EN DUGUI UN ALTRE/A.PER AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT QUE ES COMPLEIXIN ELS DIES D'ENTREGA PER PODER GAUDIR TOTS I TOTES DE LA MALETA.

DINS LA MALETA HI HA UNES NORMES D'ÚS PERQUÈ LES LLEGIU AMB ELLS /ES I ELS QUEDI MOLT CLAR COM S'HAN DE CUIDAR I TRACTAR ELS LLIBRES. 

TAMBÉ HI TROBAREU UNA LLIBRETA DE FULLS EN BLANC PER SI VOS FA GANES ESCRIURE ALGÚN COMENTARI DE SI ELS HA AGRADAT O NO, QUIN HA ESTAT EL LLIBRE QUE MÉS HAN MIRAT, FER UN DIBUIX D'ALGÚN DELS PROTAGONISTES DELS CONTES, DE LA PORTADA, ETC...QUALSEVOL FEINA SE VOS OCORRI PER TREBALLAR AMB ELLS/ES. SÓN ELS INFANTS ELS QUE HAN DE FER LA FEINA JUNTAMENT AMB  LA VOSTRA AJUDA. ( NO VOS HEU DE COMPLICAR, SIMPLEMENT FER ALGUNA COSETA, SI VOS VÉ DE GUST PERQUÈ ELLS MATEIXOS VEGEN QUE TÉ UNA INTENCIÓ , REFLECTEIXIN UN POC EL QUE ELS HA AGRADAT I DESPRÉS HO PUGUIN TRASMETRE ALS COMPANYS/ES).

ESPEREM GAUDIU MOLT AMB AQUESTA ACTIVITAT!! MOLTES GRÀCIES


FINS AVIAT!! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada