dimarts, 7 d’abril del 2020

TALLER D'AL: JOCS INTERACTIUS PER COMPARTIR EN FAMÍLIA

BON DIA NINS I NINES!
ABANS DE TOT, FIXAU-VOS QUINS DIBUIXOS MÉS XULIS QUE ENS HEU COMPARTIT!
ESTIC ENCANTADÍSSIMA AMB LA VOSTRA RESPOSTA, MOLTES I MOLTES GRÀCIES NINS, NINES, PAPIS, MAMIS I TOTS ELS QUE FEIS AIXÒ POSSIBLE!



I ARA, AMB UN ULL POSAT A LES VACANCES HE PENSAT QUE US PODIA ENLLAÇAR ALGUNS JOCS INTERACTIUS QUE ENS SERVIRAN PRECISAMENT PER AIXÒ QUE ANAM FENT: APRENDRE VOCABULARI I FER FRASES!

D'AQUESTA MANERA, PODREU UTILITZAR-HO QUAN VOLGUEU, AMB QUI VOLGUEU I DE LA MANERA QUE VOLGUEU PERQUÈ FUNCIONEN A PC, PORTÀTIL, TABLETA I MÒBIL...

PERQUÈ SÍ, LES VACANCES COMENÇARAN EN UN NO RES I SERAN ESTRANYES, AIXÍ QUE UNA PROPOSTA FÀCIL I A LA MÀ DE TOTS, PER OMPLIR MOMENTS, MAI ENS VA MALAMENT!

(Si clicau als títols podreu anar a les pàgines originals i veure allà instruccions i/o altres materials i jocs que potser us agradi utilitzar)

LA CASA I ELS MOBLES

Com veis aquí trobam diferents portes, podeu anar a qualsevol d'elles i entrar a la casa; la idea és xerrar sobre qui viu a cada casa, com és l'habitació, quins mobles hi ha... Podeu moure "l'habitant" de la casa i demanar-los on està: damunt el sofà, damunt la tauleta, devora la finestra...O també a l'inrevés, demanar que el posin allà on volgueu

(als tres puntets de la dreta veureu dues fletxes per ampliar a pantalla completa)
V






És hora d'anar a comprar! Tenim 3 carretons amb una llista de la compra diferent a cadascún d'ells.. Ajudau als infants a saber què posa el llistat i que arrosseguin els aliments fins al carretó!
Esper que trobeu tot el necessari!

(als tres puntets de la dreta veureu dues fletxes per ampliar a pantalla completa)





CONVERSAM?

Wow, aquí tenim un mapamundi i està ple de preguntes i imatges amagades!
Cercau-les i demanau ses preguntes als més petits! A veure què vos contesten... Ja sabeu, sempre els podeu ajudar donant bons exemples!

(als tres puntets de la dreta veureu dues fletxes per ampliar a pantalla completa)

I si el que està per arribar és Setmana Santa, no ens pot faltar un joc amb...

En aquest joc podeu tirar el dau físic o el virtual, que inclou l'aplicació, i arrossegar el peó que trieu fins on us hagi tocat. A cada un dels ous està amagat un verb, què tal si els demanam fer una frase amb aquesta paraula?

Versió més difícil, per als més grans.. Farem les oracions tenint com a protagonista la persona "x" segons els punts que ens hagin sortit al dau; de tal manera:
Trec un punt: jo, dos punts: tu, tres punts: ell/ella, quatre punts: nosaltres, cinc punts: vosaltres i sis punts: ells/elles; ho podem complicar més i crear diàlegs i tot allò que inventeu!) 

(als tres puntets de la dreta veureu dues fletxes per ampliar a pantalla completa)


ESPER DE VERES QUE AQUESTS JOCS VOS AJUDIN A PASSAR ESTONETES DE CONVERSA I APRENENTATGE AMB ELS PETITS!
I SOBRETOT, NO US OBLIDEU: NOSALTRES SOM ELS HEROIS QUE GUANYEN AQUESTA BATALLA I HO FAREM DES DE CASA!!!

AIXÍ QUE ENVANT, ENS VEIEM DESPRÉS DE PASQUA!

TOTS SOM UNS CAMPIONS!🌈🌈🌈🌈🌈

FINS DESPRÉS DE VACANCES! UNA BESADA BEN GROSSA!

Si teniu algun problema amb aquests jocs o anteriors entrades, sabeu que podeu trobar-me a: cristinasobrino@ceipmiquelduranisaurina.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada