divendres, 3 d’abril del 2020

MISCEL·LÀNIA PINTURA DE FRUITES I VERDURES


La proposta d’aquesta setmana de Miscel·lània consisteix a elaborar una pintura molt especial, doncs està elaborada amb diferents fruites i verdures. Us adjuntam un vídeo on explica com es poden crear les diferents pintures de manera senzilla i com s’han de conservar ( dins la gelera) i veureu que ens serviran per bastant de temps.
La pintura amb verdures, així com amb espècies ( curri, cafè, colorant alimentari, etc.) a més de les seves possibilitats expressives treballant l’art ( estímuls visuals), permet als infants enriquir la seva educació sensorial global, doncs la poden ensumar ( olfacte), notar la seva textura diferent ( tacte) així com tastar-la ( gust) i també fomentar així una alimentació saludable, tan necessària sempre, però encara més aquests dies. Si també volem treballar l’oïda us animam a posar música clàssica mentre els infants pinten!
Una vegada feta la pintura és molt interessant emprar-la amb diferents tècniques plàstiques i formats: damunt paper continu en terra o penjat a la paret ( perquè pintin en vertical), damunt cartró o paper de diari ( per aprofitar elements de rebuig), etc. I també podeu fer que pintin amb les mans, amb pinzells, amb rodets, amb taps de suro, amb bastonets de cotó, amb verdures i/o fruites xapades per la meitat fent estampació...les possibilitats són infinites i molt motivadores pels nostres petits artistes!
Molt bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada