dilluns, 16 de març del 2020

L'AULA A CASA


BON DIA FAMÍLIES ! 

COM ESTAU?

 COM DUIS AQUESTS PRIMERS DIES DE CONFINAMENT A CASA?


DURANT AQUESTES SETMANES, PER AJUDAR-VOS A PASSAR UNA MICA MILLOR AQUESTS DIES DE CONFINAMENT DINS CA VOSTRA, A MÉS DE POSAR FOTOS DELS VOSTRES INFANTS DUITES A TERME DINS AQUESTES DUES DARRERES SETMANES DINS L'ESCOLA, VOS ANIREM POSANT AL BLOC PROPOSTES, RECOMANACIONS O ACTIVITATS NOVES PER FER AMB ELLS A CASA. SERAN COSETES MOLT SENZILLES QUE TOTHOM PODRÀ FER AMB EL QUE TENIU PER CA VOSTRA. TAMBÉ HEM AFEGIT AL BLOC UNES PIPELLES DE RECURSOS EDUCATIUS, CANÇONER  I "SAURINEMES".

EL QUE ÉS IMPORTANT, COM SEMPRE JO VOS DIC A LES REUNIONS,TANT PELS INFANTS COM PELS ADULTS, ÉS MARCAR-NOS UNES RUTINES I AFIANÇAR ELS BONS HÀBITS. ÉS PER AIXÒ QUE VOS CONVIDAM A MIRAR CADA DIA AMB ELS VOSTRES INFANTS EL BLOG I DUR A TERME, A MESURA DE LO POSSIBLE, ALGUNA DE LES ACTIVITATS I IDEES QUE HI ANIREM POSANT.
SI TENIU ALGUN DUBTE O EM VOLEU DEMANAR ALGUNA COSA US PODEU POSAR EN CONTACTE AMB JO A TRAVÉS DEL MEU CORREU ELECTRÒNIC: bettyraposo@ceipmiquelduranisaurina.com. JO REVISARÉ CADA DIA EL CORREU DE DILLUNS A DIVENDRES ENTRE LES 9h. I LES 14h. I US RESPONDRÉ.

MOLTS D'ÀNIMS I FORÇA PER TOTES LES FAMÍLIES, MOLTES BESADES PER A TOTES LES PAPALLONES. LES/ELS ENYOR MOLTÍSSIM. FINS AVIAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada