dijous, 2 de juny de 2022BENVOLGUDES FAMÍLIES,

AQUESTA SETMANA ESTAM REALITZANT UNA SÈRIE DE TASQUES RELACIONADES AMB EL FINAL DE CURS.VOS PASSAM UNES FOTOS DEL QUE HAN ESTAT AQUESTES SESSIONS:-HEM FET LES PORTADES DE LES FEINES DEL TERCER TRIMESTRE.

               

                       


-ACABAM EL PROJECTE DE POLICIES I PREPARAM LES PORTADES.

- HEM TRIAT LA CANÇÓ DEL QUE SERÀ EL BALL DE FINAL DE CURS. VAREM FER UNA VOTACIÓ DE TRES CANÇONS SELECCIONADES A NIVELL D'ESCOLA I LA PRIMERA VA SER LA MÉS  VOTADA.


- VOLEM TANCAR JA LA RONDA DE LA MALETA VIATGERA AMB ELS DARRERS INFANTS QUE L'HAN DUITA A CASA.


                                     

                                     -HEM FET UN DIBUIX DE LA PLATJA, JA QUE AVIAT TENIM LA SORTIDA.

- A PLÀSTICA HEM FET UN COLLAGE LLIURE AMB DIFERENTS MATERIALS.

DIR-VOS QUE AQUEST MES ESTÀ CARREGAT D'ACTIVITATS VÀRIES. US PAS LES DADES D'AQUESTES PERQUÈ HO TENGUEU EN COMPTE I US PODEU ORGANITZAR:

- SORTIDA PLATJA DIA 6 DE JUNY.

- FESTA FI DE CURS DIVENDRES 17 DE JUNY A LES 20h. ELS INFANTS HAN DE VENIR VESTITS AMB CAMISETA BLANCA I ABAIX ROBA VAQUERA.DESPRÉS SOPAREM TOTS JUNTS AL PATI DE PRIMÀRIA. CADA FAMÍLIA HA D'APORTAR ALGUNA COSA PER SOPAR I COMPARTIR ENTRE TOTS CADASCÚ S'ORGANITZA COM S'HO MONTA )PODREU SEURE PER CLASSES O BÉ PER FAMÍLIES, COMPANYS /ES , COM VOLGUEU.

- DIMARTS 21 DE JUNY ELS GERMANS PETITS QUE EL CURS QUI VE COMENCEN A TRES ANYS PODEN VENIR A PASSAR EL MATÍ AMB ELS GERMANS GRANS A L'AULA.

- DIJOUS 23 FAREM JOCS D'AIGUA.

-DIA 27 I 28 DE JUNY SERÀ LA RECOLLIDA DE NOTES DE FORMA PRESENCIAL . US PASSAREM UNA GRAELLA AMB L'HORARI PERQUÈ US POGUEU ANAR APUNTANT.

US ANIREM  INFORMANT.


SALUTACIONS!! ANTÒNIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada