dimecres, 1 de desembre del 2021

Dimecres 1 de desembre 


AVUI HEM COMENÇAT EL MES DE DESEMBRE, UNA ÈPOCA  MARCADA PER LES DECORACIONS NADALENQUES, FESTES FAMILIARS, EL FRED...NOSALTRES HEM DEDICAT EL "BON DIA" D'AVUI A APRENDRE LA DITA DEL NOU MES, LA POESIA, LA NADALA...

LLAVORS NA MARINA ENS HA TORNAT LA "MALETA VIATGERA I ENS HA EXPLICAT QUE HA GAUDIT MOLT DE TENIR-LA A CASA . HI HA HAGUT UN CONTE QUE HA ESTAT EL QUE MÉS LI HA AGRADAT: "QUINA REBEQUERIA".

DIVENDRES UN ALTRE INFANT SE'N DURÀ LA MALETA.A PARTIR DE DIVENDRES TAMBÉ POSAREM EN MARXA EL "LLIBRE DELS NOMS"

ES TRACTA DE DOS QUADERNS QUE ANIRAN A CASA PERQUÈ PODEU TREBALLAR AMB EL NOMS DELS COMPANYS/ES.

N'HI HAURÀ DOS:

- UN SERÀ PER ANAR RELACIONANT EL NOM AMB LA FOTO. FIXAR-SE AMB LES INICIALS, AMB SI SÓN NOMS LLARGS O CURTS...

                            


- I A L'ALTRE ES PODRÀ ESCRIURE EL NOM DELS COMPANYS TANTES VEGADES COM ES VULGUI. TENDRÀ UN BOCÍ DE VELEDA PERQUÈ ES PUGUI ESCRIURE I ESBORRAR. 
NO VOS PREOCUPEU JA QUE ELS VOSTRES FILLS US HO SABRAN EXPLICAR I VOS DIRAN QUINES SÓN LES NORMES A SEGUIR JA QUE PRIMER HO HAUREM TREBALLAT A L'AULA.


AQUESTS DOS QUADERNS VOS SERAN D'AJUDA PER PODER TREBALLAR UN POC DES DE CASA LA LECTOESCRIPTURA A PARTIR DELS NOMS DELS NINS/ES, JA QUE ÉS AIXÍ COM HO TREBALLAM A L'ESCOLA. ENS FIXAM SOBRETOT EN LES INICIALS DE CADA UN/A ( AMB EL SEU SÒ: NO ÉS LA LLETRA "EME" SINÓ LA "MMMMMM").I A PARTIR D'AQUÍ I AMB AJUDA DELS SAURINEMES QUE TENIU AL BLOG LLAVORS ES PODEN ESCRIURE ALTRES COSES. EL MÉS IMPORTANT ÉS TENIR TOS ELS REFERENTS BEN CLARS (EL SÒ DE LES LLETRES  INICIALS) PER PODER LLAVORS FORMAR PARAULES.NO VOS ANGOIXEU , DESPRÉS DE NADAL FAREM UNA REUNIÓ GRUPAL I EXPLICAREM MÉS DETALLADAMENT LA METODOLOGIA QUE UTILITZAM. VOS PASSARÉ ELS REFERENTS I SAURINEMES EN PAPER PERQUÈ LES TENGUEU A CASA.


QUE TINGUEU UN BON CAP DE SETMANA I PONT DE LA CONSTITUCIÓ!!
ENS RETROBAREM EL PRÒXIM DIA 9 DE DESEMBRE .

SALUTACIONS .ANTÒNIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada