dijous, 8 de novembre del 2018

JUGAM! RACONS ALS ULLS DELS INFANTS!

BON DIA A TOTHOM!



COM VEUEN ELS INFANTS LA REALITAT QUE ENS ENVOLTA? Per fer-nos una petita idea, avui hem presentat la càmera de fotos dels bombers i les bomberes. 


Aquesta càmera ens acompanyarà tot el curs i són ells, els infants, els protagonistes i autors de les fotos que veurem. " A TRAVÉS DELS SEUS ULLS", la intenció és percebre una mica com veuen ells l'entorn que ens envolta i a més a més, com anirem comprovant, aprendre a utilitzar la càmera, la responsabilitat que tenim entre tots de cuidar-la i fer un bon ús, orientar-nos dins l'espai, la gestió corporal i moltes coses més que anirem descobrint. 



Aquí us deixo el començament d'aquesta aventura! Primer la vàrem presentar per saber com funciona, quines normes cal utilitzar per fer bon ús tots i totes, quin és l'espai més adequat per guardar la càmera i que tothom pugui accedir. La veritat una conversa molt interessant i ben profitosa! 



Aquí us deixo les "tomes falses" 😃



Us animam a demanar als vostres fills i filles com han fet aquestes fotografies tan fantàstiques, a què juguen a racons, amb qui juguen.. O simplement que us expliquin com se senten i allò que els faci més ganes comunicar.. 

Gràcies!, i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada